londra

londraDe la cele mai iconice atractii turistice arhitecturale si pana la cele mai inovative scene culturale si de arta, de la cele mai captivante peisaje si pana la o multime de traditii culinare diverse, si de la eticheta sofisticata si traditionala britanica si pana la scena de noapte vibranta, capitala Angliei le are pe toate. Cel mai incantator aspect legat de acest oras minunat care se imparte in mai multe cercuri concentrice se pare ca este mixul intre doua lumi total diferite una fata de cealalta.

In timp ce Londra Centrala este casa unora dintre cele mai simbolice si aglomerate locuri de vizitat din oras, cartiere ca Hampstead Heath si Greenwich Parkofera medii mult mai linistite si incatatoare. Cu un mix atat de diversificat de elemente, Londra este cu adevarat o destinatie frumoasa si speciala de vizitat.

Daca ai de gand sa vizitezi Londra in cele ce urmeaza, asigura-te ca orasul te va mentine distrat cu tot ceea ce are la dispozitie. Si totusi, trebuie sa stii cateva lucruri despre acest loc pentru a te feri de probleme si de nervi.

Trebuie sa stii ca Londra este un oras scump in care sa mergi in vacanta, insa se merita sa il vizitezi oricum. Nu este vorba doar despre capitala Angliei de fapt, ci despre toata Anglia si Regatul Unit al Marii Britanii. Preturiel iti pot semana cu ce ai vedea in Statele Unite, insa trebuie sa iti aduci aminte ca aici este Anglia si ca totul se plateste in lire si nu in dolari, ceea ce este mult mai scump.

Trebuie sa astii de asemenea ca viata in Londra Centrala este mult mai costisitoare si ca ai putea sa iti gazesti o cazare mai degraba in periferie, daca nu esti in bani. Centrul Londrei este cel mai scump loc din toata capitala Angliei si daca totusi vrei sa vizitezi aceasta zona stralucita si plina de costuri piperate, asigura-te macar ca vei sta udneva mai departe si vei plati mai putin pe cazare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *