celebritati

Istoria are suisurile si coborasurile sale. In principal, oamenii se impart in eroi si ticalosi, insa in unele momente, trecem cu vederea peste anumite persoane dupa care descoperim ca au facut niste lucruri fara sens. Foarte multi oameni cunoscuti, pe care ii apreciezi cu siguranta, au facut lucruri care ar putea sa iti schimbe perspectiva despre persoana lor.

Secretele oamenilor celebri

Thomas Edison a ucis animale prin electrosocuri. Cu siguranta Thomas Edison este unul din oamenii care a reusit sa schimbe lumea, cea mai mare contributie a sa avand legatura cu modul de functionare al electricitatii. Insa inventatorul inteligent avea si o parte ascunsa. La acele vremuri, Edison se afla in rivalitate cu Nikola Tesla in ceea ce priveste baza electrica a Americii. Edison sustinea ca ideea curentului alternativ este mai potrivita decat cea a lui Tesla care ar putea fi periculoasa pentru oameni. Pentru a-si demonstra teoria, Edison a electrocutat un elefant. De fapt, Edison a electrocutat caini si pisici cu mult inainte de acest moment, pentru a-si testa ideea.

Trupul lui Charlie Chaplin a fost furat. Cunoscut pentru aspectele sale amuzante, Chaplin a fost una din cele mai mari personalitati din lumea filmului in secolul XX. Acesta a murit la data de 25 decembrie 1977, in casa sa din Elvetia. Ceea ce a urmat e incredibil: doi barbati au furat trupul ingropat a lui Chaplin la data de 2 martie 1978, dupa care au cerut sotiei actorului 600.000 de dolari daca doreste sa recupereze corpul actorului. In caz contrar, acestia au amenintat si copii femeiei. Cei doi au fost prinsi si pedepsiti conform legii.

Michel Jackson si-a dorit sa il joace pe Spiderman. Regele muzicii pop chiar a discutat si cu regizorul Stan Lee si si-a exprimat dorinta de a-l interpreta si de a cumpara drepturile de autor asupra personajului. Intrebat daca Jackson s-ar fi descurcat in personajul lui Spiderman, Lee a raspuns: „Cred ca ar fi fost bun. Cred ca ar fi fost foarte bun. Insa sunt de parere ca Tobey Maguire a fost excelent”. Bineinteles, dragostea lui Michel pentru supereroi nu s-a sfarsit aici: acesta a propus producatorilor X Men sa il interpreteze pe Professor X.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *