Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa incerce sa isi caute de munca si sa nu gaseasca sau sa geseasca foarte greu. Avand in vedere criza financiara in care suntem este normal ca locurile de munca sa fie din ce in ce mai putine. Astfel, in momentul in care va gasiti un loc de munca potrivit trebuie sa faceti astfel incat sa il si castigati.

Multi dintre noi nu stiu ce trebuie sa faca in momentul in care merg la un interviu de angajare. Pentru acestia, iata cateva sfaturi:

In primul rand, la interviul de angajare trebuie sa impresionezi angajatorul si sa faci o impresie pozitiva. La fel cum este normal, trebuie sa faci o prima impresie cat mai buna si sa lasi o impresie cat mai placuta.

Nu imi place ce lucrez

Niciodata nu trebuie sa spui ca iti urasti job-ul sau sa spui asta, cel putin. Daca mergi la un interviu de angajare va trebui neaparat sa faci astfel incat sa eviti acest subiect. Da, probabil ca la un moment dat toata lumea isi uraste slujba, seful, compania la care lucreaza insa acest lucru nu trebuie sa il spui. Angajatorul poate crede ca in scurt timp vei spune exact acelasi lucru despre job-ul pe care il pune el la concurs si astfel poti sa pierzi postul.

N-ai experienta dar poti sa inveti

Orice ar fi, nu trebuie sa spui lucrul asta. Stiu ca suna destul de promitator insa angajatorul nu isi doreste sa auda asta. In momentul in care nu ai experienta insa iti doresti sa obtii postul poti sa pomenesti despre lucrurile pe care le-ai facut in facultate, la ce materii ai excelat si care sunt lucrurile la care ai participat sau evenimente de voluntariat. Astfel, vei expune exact ceea ce iti doresti sa se interpreteze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *