In fiecare zi facem diferite lucruri si nu ne dam seama ca acestea ne pot enerva sau pot avea o influenta negativa asupra personalitatii noastre. Stresul este parte din viata noastra si il gasim oriunde pentru ca este ceva obisnuit. Nu trebuie sa te miri de faptul ca esti stresat.

In fiecare zi facem diferite lucruri pe care nu le realizam dar care ne fac foarte mult rau. In continuare, va voi prezenta care sunt lucrurile care iti fac rau si iti afecteaza starea de spirit fara sa iti dai seama:

In primul rand, zambetul este cel care spune multe despre noi. De obicei in momentul in care suntem fericiti si acordam un zambet suntem mult mai impliniti si avem o stare de sanatate mult mai buna. Se intampla totusi ca de foarte multe ori sa treaca ore intregi sau chiar zile si sa nu zambim pur si simplu. In cazul in care nici nu iti amintesti cand s-a intamplat ultima oara sa razi sau sa fii fericit inseamna ca lucrurile sunt destul de grave. Trebuie sa faci astfel incat sa razi cat mai mult pentru ca rasul este un medicament antistres, stimuleaza circulatia sangelui, reduce durerea si stimuleaza sistemul imunitar. Daca nu ai prea multe motive ca sa razi ar trebui sa urmaresti tot felul de filmulete amuzante care sa te faca sa razi.

Un alt lucru care iti face rau chiar daca tu nu iti dai seama este faptul ca iti alegi un playlist gresit. De cate ori nu ai ascultat muzica care nu iti placea doar pentru ca erai prea ocupat pentru a schimba melodia sau pentru ca nu bagai in seama faptul ca nu iti place melodia. Astfel te indispui pentru ca nu asculti muzica care te relaxeaza si care iti place.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *