cardigi

Sa detii un autoturism nu este atat de usor pe cat crezi. Sa poti pleca intr-o deplasare, sa poti circula in conditiile legii trebuie sa ai automobilul adaptat conditiilor meteo si cu toate taxele platite. Dupa cum stie orice sofer, nu se poate circula fara RCA, fara taxa de drum platita, daca este cazul si iesi din localitate. In plus, ITP-ul trebuie sa fie unul valabil. Pare ca suna mai avantajos sa inchiriezi o masina in caz de nevoie, nu-i asa?

Noua lege a ITP-ului

O noua lege va fi aplicata incepand cu luna mai, 20 ale lunii. Aceasta prevede ca ITP-ul, adica inspectia tehnica periodica, va fi facut anual pentru acele masini ce sunt mai vechi de 12 ani. Pentru celelalte se considera ITP-ul trecut cu mici defectiuni. In situatia in care se depisteaza probleme tehnice mai grave, acestea vor fi rezolvate in maximum 30 de zile de la constatare.

In functie de fiecare in parte, exista asadar o situatie care ar putea insemna investitie mai mare in masina detinuta. Desigur ca este si riscant sa pleci la drum stiind ca masina nu iti functioneaza optim. Dar plata anuala a ITP-ului spre exemplu este doar un exemplu prin care ti se dovedeste ca devine din ce in ce mai costisitor sa detii un automobil.

Alternativa? Serviciile de tip rent a car au devenit din ce in ce mai populare. Practic, asta inseamna sa apelezi la ajutor specializat cand ai nevoie musai de o masina pentru o deplasare planificata. Avantajele acestei metode, in comparatie cu ideea de a pleca la drum cu masina proprie spre exemplu sunt mai multe decat ai crede. Iata ce trebuie sa stii:

Servicii accesibile

Rent a car este un tip de serviciu imprumutat dupa un model din strainatate. Cu toate acestea, inchirierea vine cu preturi avantajoase si de asemenea cu termeni de inchiriere  la fel de atractivi. Desigur,  depinde de tipul de masina pe care il alegi, numarul de zile pentru care vei avea nevoie de masina. Insa per total reprezinta acel tip de serviciu accesibil.

Posibilitati auto diverse

Daca ai nevoie sa faci o buna impresie, atunci masina va fi din clasa business. In alte cazuri te va interesa ce dotari are aceasta si ce siguranta iti ofera, mai putin ce marca este. In orice caz, poti cauta online si cu cateva click-uri gasesti rapid si eficient servicii de rent a car in Focsani ieftin 2018 sau pentru orice oras ai nevoie. Vei gasi ca o agentie de profil poate avea serviciile de inchirere auto disponibile in diverse locatii, ceea ce acopera nevoile tale si cand esti in deplasare, departe de orasul de provenienta.

Recomandare

Este de preferat sa ai in vedere toate detaliile cand vei dori sa alegi o agentie de inchiriere auto. Cauta ce optiuni au, ce taxe, ce penalizari, pentru a sti la ce sa te astepti.

Pentru cei interesati sa inchirieze un automobil cardigi.eu este o recomandare. Spus pe scurt, o flota de 20 de masini, cu preturi variabile, incepand cu 15 euro per zi este ceea ce acestia ofera. Pagina oficiala a acestora cuprinde toate informatiile necesare pentru a colabora cu ei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *