femei complicate

Este un fapt dovedit ca barbatii se tem de femeile puternice, de cele independente si de cele complicate. Cu toate acestea, ei inca sunt de parere ca o femeiee complicata este tot ceea ce isi doresc. Atunci cand se casatoresc cu o femeie complicata isi ating scopul plin de satisfactii.

Ei pot petrece o multime de timp si pot investi mult efort pentru a castiga inima unei femei complicate si se pot indragosti de ea in cateva clipe si niciodata nu vor regreta ca au facut acest lucru. Iata ce trebuie sa iei in considerare atunci cand iei in casatorie o fata complicata.

Are asteptari prea mari.

Atunci cand o fata este suficient de curajoasa sa spuna exact ce asteapta de la viata, gandeste de doua ori inainte sa o ceri in casatorie. Nu trebuie sa fii de acord cu planurile ei de viitor mai ales daca acestea sunt prea mari pentru tine, iar in cele din urma ea va munci singura pentru a si le pastra si a le bifa pe lista de realizat. Principalul este ca asteptarile eu nu trebuie sa se contrazica cu obiectivele.

Ea cere respect.

In timp ce o respecti pentru a-i obtine simpatia, ea niciodata nu se va opri din a-ti cere sa fii mai putin complicat decat ea. Oricare ar fi motivul, baietii rar respecta fetele simple. Fetele simple sunt prea linistite si prea lipicioase. Femeile simple nu au nevoie de respect, ci au nevoie de o multime de atentie, iar o femeie complicata vrea sa fie tratata intr-un mod mai bun in care  in fiecare minut se simte apreciata si respectata de cei din jur.

Ea este activa.

A se uita la televizor sau a petrece mult timp pe retelele sociale nu caracterizaeaza o femeie complicata. Ei ii place sa fie activa si sa fie productiva. Ea poate realiza o multime de activitati si poate avea parte de sarcini grele de dimineata pana seara fara a se plictisi sau a obosi. Daca incerci sa tii pasul cu o femeie complicata, nu te vei simti niciodata plictisit si vei fi gata sa te simti plin de energie pe tot parcursul zilei si al noptii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *