Femeile au un scop precis cand vine vorba de aspectul fizic. Isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei si nu prin a epata insa prin frumusetea chipului lor. Asta se intretine desigur astfel ca mici eforturi trebuie sa faci in fiecare zi. Pentru unele se defineste prin a se spala pe par spre exemplu aproape in fiecare zi- pana la urma nimic nu se compara cu un par sanatos, bogat si proaspat spalat. Dar sa te speli in fiecare zi nu este o solutie asta daca tii cont si de sanatatea parului.

Principiul te speli mai des il obisnuiesti astfel se aplica. Pentru ca in scurt timp iti vei da seama ca nu vei putea sa iesi din aceasta rutina, ca o zi in care nu ti-ai implinit ritualul inseamna un par urat si gras. Cu toate ca nu suna poate idealul fata de ceea ce iti imaginai sa te speli mai rar pe par este un sfat ce vine din partea specialistilor.

Stiai ca daca iti speli parul mai des nu faci altceva decat sa ii afectezi sanatatea? Organismul secreta uleiuri care protejeaza parul si cand acesta este indepartat firul de par este expus mai mult la diversi agenti ce il afecteaza. Se deshidrateaza totodata, se usuca si de aici un lung sir de aspecte mai putin placute.

Mai mult decat atat, pastrarea culorii parului intra in aceeasi discutie. Cu cat speli parul mai des cu atat culoarea va deveni mai fada in scurt timp. Cele care se vopsesc cunosc situatia. Chiar si acele sampoane ce se pretind a fi protectoare pentru culoarea parului nu pot opri efectele.

Daca ti-a mai spus si altcineva ca parul proaspat spalat este greu de coafat este adevarat. Pentru ca din nou uleiurile naturale din par au un rol important in acest sens.

Frecventa spalatului nu ti-o impune nimeni insa de vreme ce vei observa ca incepi sa te speli din ce in ce mai des parul se va ingrasa cu o rapiditate ce iti da batai de cap ulterior.

De admin

Un comentariu la „Nici prea des, nici prea rar- de cate ori te speli pe par”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *