Aparent suntem la fel, oameni cu preocupari si interese, cu griji si necazuri. Indiferent de statutul pe care il avem suntem la fel. Oarecum pana la delimitarea de avere, acolo unde fiecare categorie sociala este linia ce traseaza posibilitatile in viata. Daca vedetele si in general cei bogati isi permit haine „branduite” omul de rand va purta unele haine pana la uzare. Dar, pentru cei care pun pret mai degraba pe sufletele celor din spatele unor tinute deosebite moda normcore este cea care face ca orice delimitare sa fie uitata, invizibila.

Moda Normcore

Poate ca o reactie la tot ce pare pompos si prea mult din lumea fashion se naste si curentul numit normcore. La fel de ciudat ca si numele in sine acest trend este de fapt impotriva trendurilor. Are la baza un concept total aparte de ceea ce lumea modei obisnuieste sa impuna. Si scurt pe doi se refera la acel segment de moda ce tine cont de banal. Ca si cand daca ai merge pe strada te-ai confunda cu oricine altcineva.

Vedetele internationale au adoptat acest stil si continua sa o faca in timpul lor liber. Cand nu sunt in lumina relectoarelor prefera sa se imbrace cat mai comod si cat mai banal. Fac combinatii surprinzatoare si demonstreaza astfel ca ceea ce conteaza este persoana in sine si nu ceea ce imbraca.

Desiur, parerile sunt impartite. Nu toata lumea prefera un astfel de stil insa devine cu toate acestea din ce in ce mai raspandit. Diferenta cel putin in cazul lor este una uriasa caci de la stilul fandosit la fiecare aparitie si pana la acel look ce se apropie de clasa banalului este un pas urias.

Chiar daca vom adopta sau nu acest trend ajungem si in punctul inevitabil de a ne intreba ce conteaza mai mult in viata, pe ce sa punem pret si care este principiul dupa care sa ne ghidam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *