stailer

Dimineață de la prima oră în care deschizi ochii și până seara până ce te așezi din nou în pat, ai atât de multe de făcut încât nu mai știi cu ce să începi. Dacă ai și copii cu atât mai bine, fiindcă toată atenția și mai bine de jumate de zi este destinată lor și nevoilor pe care le au, iar în programul de la muncă trebuie să fii mereu atentă să nu faci vreo greșeală. Nu ai timp uneori nici să bei o gură de apă. Mereu este cineva care are nevoie de ceva, o problemă care apare din senin și necesită atenția ta imediată și tot așa. Poveștile pot continua cu rânduri întregi și poate te vei regăsi în oricare dintre acestea.

Ideea este că timpul nu este cel mai bun prieten al tău și nu știi cum să profiți de fiecare moment. Chiar dacă viața ta pare un haos, tu ai o ordine și tot reușești să le faci pe toate. Problema apare atunci când vrei să ai grijă și de aspectul tău fizic de multe ori, pentru că obținerea unei programări la salon este un calvar aproape de fiecare dată. Nu trebuie să ignori aspectul tău fizic, oricât de multe lucruri ai de făcut, dar sunatul la saloane mănâncă de multe ori mai mult timp decât poți aloca. Pentru a rezolva această problemă, Stailer este soluția potrivită pentru tine.

Programare în câteva minute, la stilistul potrivit

Stailer este acea platformă care a apărut pentru a simplifica un proces greoi și care dura destul de mult timp. Acum te programezi la salon simplu, rapid și fără prea multe bătăi de cap. Poți vedea pe această platformă toate saloanele care au disponibilitate în ziua și la ora pe care le selectezi încă de pe prima pagină.

Citeste si aici informații cu privire la cum selectezi și ce poți găsi pe prima pagină de pe Stailer. Trebuie să știi că este complet gratuită platforma și nu ești condiționat nici de crearea unui cont pentru a o utiliza. Trebuie să știi că găsești aici toate serviciile pe care le găsești la saloanele de beauty. Momentan sunt înscrise saloane din orașele București, Cluj, Iași, Timișoara și Oradea. În curând se va extinde și mai departe.

Cum te poate ajuta un cont totuși, dacă vrei să creezi unul

Dacă decizi după prima utilizare că vrei să faci parte din comunitatea Stailer, să știi că un cont vine la pachet cu mai multe avantaje. Poți seta un reminder cu ajutorul acestuia și nu mai uiți acum de programările tale la salon. Tot cu ajutorul său vezi lista cu locurile în care ai fost, alături de dată. Nu se știe niciodată când vrei să te întorci sau când vrei să recomanzi unui prieten un stilist care a îndeplinit toate cerințele tale.

Cu Stailer mergi acum la salon mult mai simplu, atunci când vrei. Accesează și tu platforma și încearcă această variantă de programare la salon. Cu siguranță nu vei mai alege alt mod după aceea.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *