nunta_de_aur

Auzim deseori depre pensionari care isi serbeaza nunta de aur si sunt premiati pentru longevitatea relatiei lor.

Care ar fi secretul unei relatii de durata ?

Este greu sa aflam care ar fi secretul unei relatii de durata. Raspunsul sta ascuns in intelegerea profunda dintre cei doi oameni care si-au unit destinele, in capacitatea lor imensa de a comunica aproape telepatic, de a gandi la fel, in respectul si dragostea pe care acestia si le poarta.

Te uiti la fetele batraneilor din fata ta si te intrebi ce pot simti acestia in astfel de clipe. Poate traiesc implinire, pentru a au ajuns la celebrarea propriului succes ca si cuplu. Poate sunt emotionati si nerabdatori sa plece acasa, fiind persoane modeste pentru care faptul ca au ajuns sa-si celebreze nunta de aur este o multumire in sine.

Te uiti la acesti oameni datorita carora generatiile din ziua de azi sunt ceea ce sunt si te miri cum de timpul s-a asternut asa de frumos si de radios pe fetele lor arse de soare.

In trecut, daca un lucru se strica, nu era aruncat la gunoi, ci era reparat, Oare progresul tehnologic si-a lasat amprenta atat de adanc asupra vietilor noastre astfel incat vechile valori sa fie pierdute ? Refuz cu tarie sa cred acest lucru, iar faptul ca acesti oameni care si-au unit destinele cu foarte mult timp in urma si care au sfidat parca batranetea si degradarea, acesti oameni imi confirma faptul ca binele, in doze oricat de mici, inca mai exista.

Un astfel de eveniment cum ar fi nunta de aur a unor oameni ne face sa fim melancolici. De parca o parte din amintirile lor ne-ar fi trecut si noua prin fata ochilor. Cum sa fie posibil acest lucru ? Suntem o parte a universului si universul este parte din noi.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *