cuplu

Se spune ca lucrurile bune li se intampla celor care cred si care le asteapta. Viata nu iti da atat de multe lucrui intr-o maniera usoara, pentru ca vine un timp in viata fiecaruia cand se renunta la ceva pentru care se merita asteptarea.

Dragostea adevarata merita asteptata chiar daca este nevoie de o viata intreaga. Adevarata dragoste vine doar o singura data in viata dupa ce inimi nenumarate au fost zdrobite si nulte lacrimi au fost varsate. Este nevoie de un timp pentru a afla cine suntem, pentru a afla ce ne dorim si mai apoi este nevoie de inca o viata pentru a ne indeplini dorintele. Dar odata gasita persoana potrivita, vom realiza ca orice lacrima varsata a fost in folosul propriu si a meritat.

Nu spunem ca dragostea odata gasita va fi precum un buchet frumos de trandafiri, pentru ca acolo vor fi si cativa spini sau frunze uscate. Cand doi oameni se iubesc cu adevarat, unul pe celalalt, ei gasesc cea mai buna cale pentru a face lucrurile sa mearga, indiferent de care ar putea fi situatia.

cupluCineva cu care impartasesti si zile bune si zile rele va sti cu adevarat ceea ce implica o relatie, care sunt circumstantele in care s-au creat aceste momente. Poate ca ceea ce face dragostea adevarata atat de dulce este ca are nevoie de timp si de efort sa se gaseasca, este nevoie de ambitie, de speranta si de incredere.

Poate ca dragostea la care asteptam nu este tocmai cea pe care o imbratisam sau o vedem in filme, dar ea poate sa fie exact opusul persoanei noastre, poate sa fie ceea ce in realitate nu se vede, pot fi doua persoane situate la poli opusi, dar care in fond se inteleg si se iubesc pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce reflecta ca si cuplu, pentru ceea ce sunt capabili sa daruiasca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *