O viata sanatoasa este fara doar si poate una motivata de nevoia de o stare de bine. Si pentru ca sportul are un mare aport din acest punct de vedere vei observa ca cei care fac sport au uns til de viata cu obiceiuri pe care ar trebui sa le deprinzi si tu. Tine de un ritm ce il imbratiseaza si care pare fara efort; tine de un program ce ajuta organsimul sa fie echilibrat. Iata ce ar trebui sa stii:

  1. Sunt echilibrati si pot lasa o pauza de o zi. Daca se intampla sa aiba nevoie de timp liber si sa renunte la orele de sala vor face asta pentru ca oricum acolo isi vor continua drumul aici. Si pana la urma obsesiile nu fac bine niciodata.
  2. Nu exagereaza. Stiu cat poate organsimul sa suporte si cat ar trebui sa faca fara a exagera in antrenamente ce te obosesc si te tin chiar la pat din cauza oboselii excesive.
  3. Fac alegeri sanatoase. Pentru ca de fiecare data se gandesc la cat de mult se ingrasa sau cat de departe este o anumita alegere culinara fata de principiile sanatoase ale celor care pun accent pe natural si sanatos.
  4. Nu se infometeaza si slabesc corect. O mare greseala pe care o fac unii este aceea de a forta organismul sa slabeasca, sa se deshidrateze si sa se vada cu ochii centimetri cat mai putini in masuratori. Asta este pe departe ceea ce are nevoie organismul pentru ca va fi totul un soc. Treptat, intr-o combinatie cu o dieta sanatoasa si cu sport este ceea ce iti va recomanda orice nutritionist.

Si disciplina face parte din aceeasi categorie de obiceiuri pe care le deprinzi cu ajutorul sportului. Pur si simplu ti se insufla ideea ca ai nevoie de sport regulat si cu asta pe termen lung iti ajuti organismul sa functioneze la parametri optimi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *