Se spune ca ar trebui sa traim frumos si sa imbatranim la fel. Insa cand anii parca iti fug si nu poti controla asta iti dai seama ca fiecare detaliu conteaza. Sunt obiceiuri care te imbatranesc si fara sa iti dai seama ajungi sa iti aduni ani daca nu la concret atunci clar in aspectul fizic.

  1. Orele de somn. Tinand cont de ritmul pe care il aveai candva obisnuiesti sa adopti acea idee de somn tarziu. Insa organismul este incetinit in ritm de un astfel de program. Ba mai mult decat atat, femeile ar trebui sa doarma in jur de 9 ore, cu o ora mai mult decat barbatii.
  2. Stresul si cum manageriezi asta. In zilele noastre stresul este partea care caracterizeaza marea majoritate. Fie ca tine de partea materiala, fie ca tine de partea profesionala sau personala stresul este evident. In acest sens trebuie sa tii cont de un echilibru intre toate, de modul in care poti echilibra totul si sa ramai cu picioarele pe pamant. Nu spune nimeni ca nu exista stres in munca sau in orice aspect al vietii insa cu siguranta ca exista si o masura prin care sa poti mentine totul la un nivel optim.
  3. Nevoia de miscare. Sportul face mai putin parte din viata noastra mai ales in lumea moderna cand muncim din ce in ce mai mult in fata calculatorului. Si cand acesta lipseste cu desavarsire este cert ca muschii nu mai sunt antrenati, pielea este ferma, lipsa de colagen este cea care determina in cele din urma aparitia ridurilor si un aspect mai putin sanatos.

Din aceeasi lista se numara si modul in care te alimentezi, cu ce si cat. Rand pe rand obiceiurile pe care le avem sunt menite sa aduca sau nu un avantaj in modul in care arati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *