bucle

Pentru parul tau frumos cu bucle naturale sau cu bucle create acasa cu ondulatorul sau prin alta tehnica de coafat, este nevoie de o ingrijire eficienta care sa ii asigure sanatatea si forma pentru mult timp. Fie ca este vorba despre un par facut cu vreun aparat profesionat de carliontat, fie ca este vorba despre parul permanent facut cu bucle mai mari, trebuie sa ai grija de unele lucruri atunci cand vine vorba despre intretinerea acestuia.

  • Da forma. Pune si spuma de par, gel sau fixativ pe fiecare sectiune de par pe care vrei sa o formezi cu bucle. Acest lucru va ajuta la formarea buclelor tale. Nu folosi prea mult produs totusi, ca poti ajunge sa incarci parul prea tare. Daca vei face asta, te vei trezi cu carliontii tai deteriorati si nu te vei mai putea bucura de acelasi rezultat.
  • Tine-ti buclele la un loc. Finiseaza coafura ta cu bucle si sprayaza niste fixativ pentru a pastra la un loc toate buclele create. Sprayurile cu non-aerosoli pot tinti fiecare bucla in parte fara a a face ca parul sa para rigid si incarcat. Poti trece peste folosirea unui fixativ daca ai un cap plin de bucle oar parul tau este destul de aspru.
  • Formeaza-ti buclele pentru cand dormi. Daca ai de gand sa iti extinzi putin rutina de dimineata, foloseste diferite rulouri sau bigudiuri pentru a-ti fixa carliontii in timp ce dormi. Aceste articole sunt destul de moi incat sa nu te incurce cu nimic si nici sa-ti cauzeze neplaceri la dormit. Dimineata nu trebuie decat sa desfaci aceste bucle si sa ai grija sa mentii forma spiralelor, dandu-le o forma cu peria de par. Aplica putin fixativ si esti gata.
  • Pastreaza-ti buclele in loc peste noapte. Pentru a permite parului tau sa stea intr-un loc si sa nu aiba urme de rebeliune, dormi cu o esarfa de matase infasurata in jurul capului. Acest truc vechi te va ajuta cu coafura ta si va impiedica formarea de varfuri despicate, de asemenea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *