Se spune ca sub o forma sau alta ajungi sa platesti fara doar si poate ceea ce faci. Asa se face ca si cand vine vorba de a merge la restaurant plata obisnuita se transforma in viata moderna intr-o plata virtuala. Cel putin acesta este conceptul pe care se bazeaza unul din restaurantele dintr-un cartier al Londrei.

Mergand pe premiza ca mancarea este mai buna daca o fotografiezi inainte in cartierul Soho „The Picture House” isi indeamna clientii sa faca acest lucru pana cand sa savureze ceea ce se prezinta cu mandrie. Asta sporeste clar vizita unui client pe viitor care va asocia mereu locatia cu o mancare excelenta. Insa pe departe acesta sa fie conceptul inedit cu care restaurantul cu pricina atrage clienti.

Cum se face plata. Nu te gandi ca trebuie sa platesti spaland vase, achitand cu cardul sau cine stie ce modalitate deja din sfera clasica. Aici de fapt nu vei plati concret ci sub o forma virtuala. In momentul in care ar trebui sa faci plata ospatarii iti vor verifica orice cont pe retelele sociale. Fie vorba de Instagram, Facebook sau Twitter singura regula pentru a nu plati este aceea de a fotografia mancarea si de a incarca fotografiile pe contul personal.

Si daca te gandesti ca acest „schimb” nu este convenabil mai gandeste-te pentru ca la mijloc sunt doua feluri de mancare. Nu este un experiment ci mai degraba o masa ca la carte ce iti este servita cu conditia de a face cunoscuta locatia si mancarea. Pe cat de banal pare sa fie acest lucru pe atat de adevarata este metoda. Pana la urma in zilele moderne cand nu ai un cont pe o retea de socializare e ca si cand nu existi. Si daca tot este de folos atunci asa sa fie!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *