Young cute woman trying to eat chocolates over white background

Poftele nu sunt simple momente de placere in arta gastronomica. Poftele sunt de fapt tradari ale unor situatii medicale din interior. Sunt situatii care iti vor da de gandit, situatii care sa te faca sa iti dai seama ca ar trebui sa actionezi intr-un anumit sens. Asta dupa ce ai interpretat corect cu ce se coreleaza poftele fiecaruia:

  • Cand pofta de ciocolata te loveste nu tine numai de placerea in sine, de un desert anume sau de o obisnuinta ci si de o carenta de magneziu. Si pe aceeasi lungime de unda vei vedea ca starile de oboseala si de stres iti vor confirma inca o data aceasta situatie.
  • Pofta de paine, mai alea de paine prajita inseamna  nevoia organismului de azot si de mancaruri proteice. Ar putea fi vorba de cazurile celor care mananca mai putin, care sunt la dieta spre exemplu.
  • Lipsa de calciu se va manifesta prin pofta exagerata de mancaruri prajite, de mancare grasa si de cele mai multe ori alegeri nesanatoase.
  • Nici pofta de cafea nu se exlude. In timp ce pentru unii inseamna o obisnuinta si cand se intrerupe sirul diminetilor in care savurezi aceasta licoare intervine clar pofta pentru altii este clar o lipsa de sare, fosfor sau chiar sulf.
  • Cand ai o pofta exagerata de mancare, cand nimic nu te satura pe langa efectul psihologic este vorba de lipsa de siliciu din organism. Si cand se intampla sa fii la opus, sa nu ai pofta de mancare indiferent cu ce te-ai pacali ar trebui sa pui un mare accent pe vitamine si in special pe B1 si B3.

Pe cat de ciudat ar putea sa para cand simti nevoia de a consuma ceva rece ca gheata care sa te racoreasca se pare ca organismul iti arata clar ca are nevoie de mangan.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *