Exista foarte multe femei care isi doresc sa isi schimbe partenerul. La inceputul relatiei, cand totul merge bine oamenii au tendinta de a ignora anumite lucruri importante. Astfel, ajung la un moment dat sa iubeasca insa sa isi doreasca sa schimbe anumite lucruri. Iata ce ar trebui sa faci si sa stii in cazul in care esti in aceasta situatie:

Chiar vrei sa-l faci sa se schimbe, sa redevina asa cum era atunci cand v-ati cunoscut? Sau, de fapt, doresti sa-ti recapeti acele trairi si sperante pe care le aveai alaturi de el la inceputul relatiei? Raspunde-ti cat mai clar la aceste doua intrebari si citeste mai departe ca sa afli ce ai de facut pentru fiecare dintre variante.

Apoi, ea doreste ca barbatul de care se indragosteste sa fie exact pe masura asteptarilor sale. Unele lucruri pe care le vede la el se potrivesc, le pastreaza in portretul pe care i-l compune. Altele nu-i plac, le da la o parte si isi propune sa-l „ajute sa se schimbe”. Cu alte cuvinte, isi acorda un timp pentru a-l lua pe barbatul cel real si sa-l faca sa incapa in sablonul imaginat de ea. Iar prin cicaleli constante si diferite jocuri psihologice, incearca sa-l „ajusteze”, sa-l inghesuie in acea forma ideala.

In timp, hormonii se echilibreaza, iar vederea devine ceva mai limpede. Iti ramane doar imaginea ideala pe care ai creat-o si ai denumit-o in memoria ta emotionala „barbatul de care m-am indragostit”, la care se adauga treptat informatii noi primite de la persoana reala. Iar defectele pe care i le vezi incep sa-ti sara in ochi si nu le mai poti ignora.

Prin urmare, ajungi la un moment dat sa fii bulversata de diferenta flagranta dintre „barbatul de care m-am indragostit” si omul din realitate. Iar cel mai socant este sa-ti dai seama ca el, cel adevarat, nu a avut de gand nicio clipa sa se schimbe astfel incat sa se potriveasca perfect cu tiparul imaginat de tine la inceputul relatiei!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *