biserica

bisericaLa data de 4 decembrie 1982, un strain, puternic „bronzat” a intrat in inima sacra a bisericii catolice din Boise, Idaho. Acesta parea se aiba o varsta de aproape 40 de ani si astepta la coada pentru a se spovedi, deoarere parintele era inca ocupat. Insa, ulterior, acest barbat a fost gasit mort in biserica, si s-a descoperit ca acesta inghitise o capsula de cianura.

Barbatul nu a fost identificat, insa, asupra lui au fost gasiti 1900 de dolari, impreuna cu un bilet care sustinea ca banii trebuie folositi la inmormantarea sa. Biletul a fost semnat „Wm L. Toomey”, dar se pare ca nu acesta a fost numele sau adevarat, din moment ce Wm L. Toomey a fost o companie care producea haine preotesti. Inca nu s-a descoperit de ce barbatul a dorit sa se sinucida.

Fantoma din biserica Sf. Marcu

Episcopia Sf. Marcu, construita in anul 1868, este considerata a fi un simbol istoric in Cheyenne, Wyoming. De asemenea, aici s-au auzit zvonuri ca biserica ar fi bantuita, iar acest zvon are la baza si unele intamplari. In anul 1886, au fost realizate planuri pentru a se construi un nou turn al bisericii. Doi maestri suedezi au fost angajati pentru acest proiect, insa acestia au disparut in mod misterios chiar inainte ca turnul sa fie gata. Din cauza acestei intamplari, turnul a fost terminat aproape in 1927.

Problema a constat, se spune, in interiorul bisericii, in observarea unei figuri fantomatice in cladire. Ori de cate ori constructia mai avea putin pana sa ajunga la final, muncitorilor le era frica sa isi termine treaba. De asemenea, lucratorilor li s-a acordat permisiunea de a-si construi o camera izolata privata pentru a se „imprieteni” cu fantoma. La numai cativa ani, parintele Eugene Todd a fost surprins de niste incidente supernaturale. In momentul in care acesta spovedea un crestin, barbatul spovedit a sustinut ca este unul din cei doi muncitori suedezi, care au disparut in mod misterios in urma cu ceva timp.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *