In momentul in care este foarte frig este normal ca sa acordam un altfel de ingrijire pielii, parului si tenului. Se intampla ca in sezonul rece sa ne dorim sa acordam o alta atentie pielii si ingrijirii. totusi, din aceleasi motive facem si foarte multe greseli care contribuie la un aspect neplacut.

In continuare, voi prezenta care sunt masurile pe care trebuie sa le luati pe timp de iarna pentru a preveni deshidratarea pelii:

In primul rand, proabil ca pana acum erai obisnuit sa faci un dus de cateva zeci de minute bune. Ei bine, acum nu mai esti in perioada calda asa ca dusurile tale ar trebui sa se limiteze pana la maximum 10 minute. Nu trebuie sa stai mai mult pentru ca acest lucru iti poate dauna. De asemenea, nu uita ca in momentul in care iesi din din dus sa aplici un strat de crema pe corp.

Un alt lucru de care este neaparat sa tii cont este faptul ca va trebui sa folosesti produse de make-up speciale. Acum, nu mai poti sa folosesti aceleasi produse  pentru ca din cauza vantului sau a frigului este foarte posibil sa iti lacrimeze ochii. Nu va fi foarte placut sa iti curga machiajul asa ca va trebui sa faci astfel incat sa eviti folosirea produselor pe baza de ceara si sa le inlocuiesti cu cele pe baza de silicon. Cele mai baza de silicon functioneaza foarte bine impotriva apei, asadar nu vor fi probleme de genul unui make-up deteriorat.

Nu uita de buze pentru ca si ele au nevoie de o ingrijire speciala. De asemenea, trebuie sa stii ca daca folosesti un balsam de buze foarte stralucitor de genul unui gloss, cel mai probabil vei obtine un efect advers.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *