saresare

Sarea de bucatarie- cea pe care o folosesti zi de zi insa la gatit. Dincolo de partea simpla sarea este cea care te poate ajuta in varii situatii. Asa ca lasand mandria la o parte sarea o poti transforma in sursa ta necesara de solutie pentru curatat spre exemplu. Nici nu ai ideea cat de buna este pentru:

  1. Vasele de gatit. Dupa lungi folosiri ai nevoie de un burete care zgaraie pentru a indeparta stratul de arsura sau orice tip de murdarie. Pentru ca este si abraziva sarea te poate ajuta in acest scop si asta fara sa iti strici complet aspectul tigailor.
  2. Sarea dizolva diversele reziduri ce se depun pe tevi si elimina mirosurile neplacute. Asa ca pentru a mai scapa de ceea ce nu este vizibil insa necesar de curatat prin tevi pune apa cu sare.
  3. Sarea absoarbe petele. Ai nevoie insa de o actiune rapida in acest sens. Cand vinul s-a stropit pe diverse tesaturi aplica sare caci aceasta va retine mare parte din pata si nu te vei confrunta cu problema unor pete greu de scos sau chiar imposibil.
  4. Sarea curata si dintii insa a nu se recomanda pentru cazurile de sensibilitate ridicata. Sarea curata si poate chiar si albi intr-o masura asa ca din cand in cand poti conta pe un astfel de amestec ingenios si benefic.
  5. Sarea este utila si pentru ca iti curata calcaiele. Nu numai ca pielea moarta adunata iti face aspectul picioarelor nu tocmai placuta insa din aceeasi cauza un miros aparte intervine astfel ca apa cu sare este din nou benefica.
  6. Curata bucataria, elimina mirosurile neplacute si inlatura petele de pe mobila.

Daca inveti ca sunt si metode naturale, simple si la indemana cum este sarea ai deja o baza a unor produse de curatat in gospodarie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *