berebere

Berea o savureaza cel mai adesea barbatii si mai ales pe timp de vara insa dincolo de savoarea sa si de placerea pentru papilele gustative este un lichid ce aduce si alte beneficii din punct de vedere cosmetic si nu numai. Descopera cateva din beneficiile sale.

  1. Masca pentru ten. Aceasta te ajuta sa ai parte de mai multa stralucire si de fermitate a pielii. Asa ca nu trebuie decat sa adaugi si un albus de ou.
  2. Cand parul este lipsit de stralucire si nu are parte de un aspect fin si luminos trateaza-l tot cu bere. Nu trebuie decat sa te clatesti cu bere dupa spalare. Si pentru ca ar putea mirosul sa nu fie prea placut poti sa o fierbi pana cand alcoolul iese din ea si sa o folosesti ulterior ca atare.
  3. Daca iti doresti sa ai parte de o piele bronzata pentru mai mult timp te gandesti la modalitati de a impregna cat mai bine bronzul in stratul cel mai adanc posibil al pielii. Asa ca berea te ajuta din nou si in acest caz tine mai mult de berea bruna. Aplica pe piele ca si o crema si stai la soare cateva minute.
  4. Daca te gandesti la alternative naturale de a fixa parul poti oricand sa apelezi la metoda naturala cu bere de orice fel. Ai nevoie de putina umiditate pentru ca berea sa se fixeze mai bine pe par si stil ca sa il aranjezi.
  5. Tonic pentru fata. Berea poate suplini la un moment si un produs de ingrijire de acest gen. Nu trebuie decat sa iti cureti fata cu ajutorul berii insa sa eviti sa faci asta daca tenul tau este unul cu probleme de genul acneic si nu numai.

Berea se pare ca ajuta si cand vine vorba de un masaj al pielii caci te revigoreaza. Fie ca este vorba de textura sa, de complexul de ingrediente din care este facuta cert este ca aduce numeroase avantaje.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *