masaj erotic

Atunci cand esti proprietar de afacere, a cauta noi aplicatii pentru telefonul tau inteligent este ultimul lucru care se afla pe lista ta de lucruri de facut. Insa puterea aplicatiilor poate reduce foarte mult volumul de stres din viata ta de zi cu zi. Si toti proprietarii de afaceri se pot bucura de faptul ca o parte din stres le este stearsa dintr-o data. In cele ce urmeaza, voi spune cate ceva despre cei care sunt suficient de curajosi incat sa isi lanseze propria afacere in domeniul ingrijirii.

Aplicatia Bookedin.com – pentru simplificarea task-urilor unui salon de beauty

Daca esti cineva care are un rol de administrare intr-un spa sau intr-un salon de infrumusetare modern, si cauti noi metode de a face fata clientilor, poate ca vei dori sa auzi despre asta. Iti fac cunostinta cu noua aplicatie de facut rezervari directe la spa de la Bookedin.com. Daca vei avea ceva rabdare pentru a seta o aplicatie pentru spa-ul sau salonul tau de masaj din Romania, te vei putea relaxa mai mult in ideea ca acum clientii tai isi vor putea face singuri programare sau rezervare pentru un anumit serviciu pe care il oferi.

Nu va mai trebui sa raspunzi la telefon, doar in unele situatii, si nici nu va mai trebui sa umpli o baza de date in functie de cati clienti ai deja pe o zi la salon. Multe saloane de masaj erotic Bucuresti sau de depilare profesionala din tara dispun de un asemenea serviciu dezirabil. De ce nu ti-ai simplifica chiar si tu sarcinile de lucru?

Vezi la timp programarile si numarul exact de clienti ai afacerii tale

Aplicatia in sine va deveni aplicatia numarul 1 pe care o vei utiliza pe propriul telefon inteligent. O vei lansa in fiecare dimineata la ora deschiderii salonului tau si vei vedea cine s-a programat deja pentru ziua in cauza, care este personalul disponibil in acea zi si ce clienti te vor vizita la spa, sa zicem, in ziua de luni. Vei avea posibilitatea sa vezi cine a depus banii pentru serviciile pe care le va primi, sau cine va plati pretul integral pentru atunci cand va obtine masajul dorit, tratamentul facial sau tipul de manichiura preferat.

Binenteles, in timp ce nu te vei afla la salonul pe care il conduci, smartphone-ul tau iti va fi la indemana, la propriu, pentru cazul in care vei dori sa vezi ce se mai intampla cu programarile si cat de multi clienti ai intr-o zi. Astfel, te vei putea concentra mai mult pe cei interesati atunci cand vor veni la spa sau la salon si, daca vei dori sa tragi cu ochiul la vreo programare, nu va trebui sa te grabesti pana la receptie sa vezi ce si cum.

Vei avea totul in fata ochilor tai pe telefonul mobil. Nici nu trebuie sa precizez prea mult despre faptul ca intreaga echipa de la salon va avea aplicatia pe propriile telefoane. O poti instala pe dispozitivele lor daca iti doresti sa le acorzi acces liber la a vizualiza si edita programarile clientilor de la spa. Nu-i asa ca suna convenabil?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *