frumusete

frumuseteOficial, toamna si-a intrat in drepturi, asa ca si frumoasele lumii ar trebui sa incerce ceea ce tine de frumusetea toameni pentru a-si scoate in evidenta cele mai bune trasaturi si pentru a se simti cat mai in pas cu timpurile si cu sezonul.

Urmeaza si Halloween-ul, dar nu numai asta conteaza. Haideti sa vedem cam ce se poarta in aceasta toamna si cat de multe farduri noi ar trebui sa ne cumparam, pentru a fi cat mai frumoase.

Buze negre sau in nuante de fructe de padure

O nuanta bogata si minunata de toamna pentru buze este ceva sublim, mai ales daca ai buze groase si vrei sa le evidentiezi. Renunta la tonurile de nude cuminte si da-ti cu ceva mai puternic si care iti va accentua forma lor frumoasa. Buze movii, c nuantele fructelor de padure te pot ajuta in acest sens. De asemenea,  negrul sau visiniul, cireasa putreda si visina coapta sunt cateva nuante ce ar trebui incercate de asemenea in aceasta toamna. Colorate ca colorate, dar neaparat mate. Asa trebuie sa fie rujurile pe care le vei folosi.

Sprancene bine definite

Frumusetea nu mai tine acum de sprancenele subtiri si creionate foarte puternic. Femeile prefera sprancenele narurale, stufoase, cu forma frumoasa si bine definite. Artificialul s-a dus si a revenit naturaletea. Uita-te la cat de frumoase pot sa fie toate adolescentele din ziua de azi, care nu se machiaza, nu se dau cu farduri si nici nu-si penseaza in fiecare zi sprancenele. Sau uita-te la modelele de pe podiumuri si de la sedintele foto, cat de minunate si simple sunt cu sprancenele lor mari si potrivite la culoare cu parul lor natural.

Vom vedea o continuare a sprancelelor bogate si pline, cu o definire exacta si putin conturata catre tample. Cele care nu au posibilitatea de a-si cerste in acest fel sprancenele, pot apela la mici trucuri de beauty si la extesnii de asa ceva, pentru ca exista pe piata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *