Cand ai o stare proasta parca nimic din jurul tau nu iti convine. Totul pare sa fie gri si fara rezolvare si in cele din urma si efectul placebo functioneza, amplificand totul. Ai nevoie de o pauza si dincolo de asta ai nevoie sa iti inspiri starile. Pentru ca starea ta sa fie una de calm si relaxare, de odihna si de echilibru secretul consta in modul in care iti traiesti viata:

  1. Fa sport. Asta inseamna sa ai grija si de ritmul cardiac, de nivelul de zhar din sange, de starea de somn si ritmul orelor in acest sens si nu in cele din urma sa te preocupe modul in care arati. Sportul iti imbunatateste si modul in care gandesti caci iti consuma acea energie distructiva si nu in cele din urma iti regleaza modul in care respiri si oxigenezi corpul.
  2. Nu uita sa dormi. In mod normal avem nevoie de 8 ore de somn si in cazul femeilor cu o ora in plus. Asta pentru a putea beneficia de toate cele pe care odihna le ofera. Si cum conteaza extrem de mult si calitatea nu doar cantitatea trebuie sa ai in vedere ca somnul sa se desfasoare intr-un mediu intunecat, linistit. In plus ritmul ideal ar insemna sa dormi mereu la aceeasi ora.
  3. Dieta. Este de preferat sa se evite schimbarile bruste caci totul va fi un chin si un soc pentru organism. Nu uita de fructe si legume, de un echilibru in toate si de faptul ca orele de masa sunt sfinte si ele pentru un ritm bun.
  4. Cauta un hobyy. Asta iti va tine mintea ocupata, te va invata ce inseamna sa muncesti cu pasiune.
  5. Serveste-te cu o ciocolata. Aceasta iti ofera o stare de bine in primul rand prin eliberarea de hormoni si fericirii pentru ca mai apoi sa descoperi ca este la fel de utila si cand vine vorba de boli pe termen lung.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *