Cred ca toata lumea isi doreste sa fie cat mai fericita si cat mai implinita in dragoste. Indiferent cat suntem de diferiti, cu totii tanjim dupa acest sentiment: dragoste. Cu totii ne dorim sa ne simtim iubiti si sa fim cat mai fericiti. Totusi, care sunt lucrurile care ne fac sa fim cu adevarat fericiti? De ce exista foarte putine persoane care se simt cu adevarat fericite?

Sigur ca tanjim dupa fericire si dupa iubire insa de regula nu facem suficient de mult efort pentru a fi cu adevarat fericiti. De multe ori, oamenii care nu au parte de relatii de durata se intreaba cum altii reusesc sa stea chiar zeci de ani iar lor nu le functioneaza nicio relatie?

Ei bine, iata care sunt secretele unei relatii de durata, frumoase si fericita:

In primul rand exista foarte multe persoane care greesc foarte mult atunci cand vine vorba despre exprimarea sentimentelor. Vorbesc despre faptul ca unele persoane nu se exteriorizeaza sau nu isi arata sentimentele tocmai din cauza ca nu isi doresc sa fie luate in deradere. Chiar daca iti iubesti foarte mult partenerul nu trebuie sa se ajunga pana la lucruri extreme si sa te sacrifici sau sa compromiti anumite lucruri doar de dragul de a fi bine. Pe de alta parte, este foarte important sa aveti grija sa va asumati responsabilitatea pentru sentimentele pe care le ai. Nu trebuie sa astepti mereu ca partenerul sa te faca fericita ci va trebui sa contibui si tu, indiferent cat de putin o vei face. Este foarte important sa iti arati sentimentele si iubirea pentru partener.

Apoi, trebuie sa dai dovada de compasiune, bunavointa si bunatate daca iti doresti sa va intelegeti cat mai bine. Relatiile se ingrijesc cu bunatate si cu iubire si se distrug imediat ce unul dintre partteneri nu da dovada de aceste lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *