erotic massageerotic massage

O relatie nu trebuie sa fie niciodata plictisitoare, incat este cazul sa experimentam si altfel de lucruri care sa ne ajute sa ne bucuram mai mult de partener, astfel incat este timpul sa incercam si un alt fel de masaj, masajul ertotic. Poate va ganditi ca nu este o tehnica buna, dar cu siguranta efectele vor fi pe masura si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Un masaj intre parteneri incepe cu incalzirea, incat trebuie sa devenim cat mai confortabili in dormitor sau in zona in care ne dorim mai multa placere, astfel ca trebuie sa avem cat mai putine haine pe noi. Este ideal sa preincalzim camera pentru noi si pentru partenerul nostru. De asemenea trebuie sa ne asiguram ca uleiul pe care il folosim este cald, si este ideal sa il testam inainte de a fi pus pe pielea partenereului. Prea rece il va face pe partener sa fuga de noi si prea cald il va face sa tipe, dar nu de placere.

Aplicarea uleiului se va face prin punerea acestuia in palme si apoi in miscari lente si tandre pe pielea partenerului. Un ulei preincalzit va permite mainilor sa alunece mai usor si partenerul se va simti mai relaxat, mai emotionat si mai placut.

Nu uitati ca uleiul se aplica prin folosirea unor tehnici, de sus in jos, tehnici circulare sau cu miscari repetate si agere. Ce trebuie sa stim este ca tehnicile diferite creeaza senzatii diferite si intreg actul va fi mult mai placut.

Cu toate ca este vorba despre partenerul de cuplu, comunicarea nu trebuie sa lipseasca, incat este bine sa ii adresam acestuia o serie de intrebari pentru a primi raspuns si feedback, incat in unele situatii sa mai schimbam tehnicile sau locatia. O experienta de acest gen nu trebuie sa rateze nici o parte din corp pentru mai multa senzatie si placere.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *