Increderea in propria persoana u poate fi invatata prin itnermediu lunor reguli ci trebuie sa fie o stare de spirit. Fiecare dintre noi are nevoie sa aiba incredere de sine. Este foarte important sa fim stabili din punct de vedere emotional pentru a avea incredere in propria persoana.

Este foarte important ca fiecare dintre noi sa aiba incredere in propria persoana deoarece acesta este factorul care ne face sa ne simtim cel mai bine. Care sunt factorii care pot influenta increderea de sine?

Principalii factori care influenteaza o incredere de sine sporita sunt o gandire pozitiva, practica, instruire, cunostinte si alte lucruri. Este foarte important sa ne respectam pe noi ca si persoane inainte sa ne dorim sa avem incredere in noi.

In momentul in care ne este teama de necunoscut, de critici, nemultumiri, lipsa de pregatire, lipsa cunostintelor sau de esecurile anterioare, cel mai probabil ne vom confrunta cu neincrederea in propria persoana.

Este foarte important sa stiti ca incredere si stima de sine sunt doua lucruri total disctincte. Increderea de sine relateaza atitudinea, sarcinile , functiile si rolurile unei persoane. Stima fata de sine se refera la respectul fata de tine ca si om. Oricum, ambele lucruri sunt strans legate intre ele.  Ce trebuie sa faci pentru a-ti castiga increderea in propria persoana?

In primul rand, este foarte important sa iti planifici si sa iti pregatesti toate lucrurile. Oamenii au uneori tendinta de a fi increzatori in situatiile noi considerandu-le de cele mai multe ori situatii dificile. Cel mai important este sa va dezvoltati incredere de sine pentru a planifica si pentru a va pregati pentru necunoscut.

De exemplu, in cazul in care doriti sa va schimbati job-ului trebuie sa faceti astfel incat sa va planificati orice lucru si orice detaliu care tine de planificare si de organizare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *