Cel mai chinuitor este sa traiesti experienta unei false relatii caci aparenta ca totul este bine cand de fapt esti la pamant si nimeni nu te ajuta te macina atat de mult. Mai bine sa nu ai asteptari de la altii pentru a nu fi dezamagit mai apoi ar spune unii; dar cel mai bine este sa tai raul din radacina si sa nu te inconjori de oameni ce sunt toxici- dur spus insa adevarat.

  1. Barfitorii. Daca la un moment te vei simti bine ca ai cu cine impartasi aceleasi ganduri fii sigur ca la un moment dat chiar si tu vei fi tonul unor discutii de acest gen. Pe principiul corectitudinii si mai ales al ideii ca „ce tie nu-ti place altuia nu face” evita sa ai prieteni barfitori.
  2. Negativistul. Totul pare sumbru si fara rezolvare si nu numai din perspectiva faptului ca intreg grupul va resimti gandurile pesimiste. Cand vei impartasi planuri si emotii in subconstient te vei simti tras in jos de gandul ca nu se poate.
  3. Egoistul. Este genul acela enervant care te cauta doar pentru ca are nevoie de ceva, de ajutor, de sfat. Nu s-ar complica insa sa intrebe de tine. Cel care doar se foloseste de tine fii sigur ca nu este un spriin la nevoie si nu numai. De fapt nu se mai poate numi prieten.
  4. Mincinosul. Ai auzit de expresia „minte de ingheata apele”? Pe cat de exagerat ar putea suna asa si este, cel care minte din orice numai pentru a fi in centrul atentiei sau pentru ca trebuie sa iasa basma curata din ceva. Nu spunem ca ne dorim corectitudinea din lumea si sfintenia lumii insa mincinosul mincinosilor nu este cel pe care sa ti-l doresti in preajma cand nu ai incredere in cuvintele lui indiferent de situatie.

Cine se aseamana se aduna astfel ca in functie de tipul de persoana prietenii sunt alesi pe masura.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *