educatie online

educatie onlineTe-ai intrebat vreodata daca nu cumva stai prea mult timp in social media decat in viata reala? Este acest uz al internetului nefolositor? Daca stai doar pe Facebook si nu te informezi altfel despre cum ar putea sa te ajute aceasta tehnologie, atunci da. Insa, nu de fiecare data, internetul inseamna pierdere de timp. In afara de retelele sociale, exista si alte site-uri pe care sa intri si sa iti faci lumea mai buna si viata mai frumoasa.

Coursera

Coursera ofera MOOCGs (Massive Open Online Courses) intr-o varietate mare de subiecte de la sute de institutii  si profesori cunoscuti in toata lumea. Poti invata orice de la de la istorie la rogramare si poti afla despre asta intr-o comunitate grozava de oameni. Poti primi o educatie de clasa intaia direct acasa la tine in mod gratis si poti dezvolta o baza solida de cunostinte intr-o zona a unui subiect de interes pentru tine.

edX

edX este o alta platforma de genul celei anterioare unde poti face cursuri online in cadrul celor mai renumite si de calitate universitati din toata lumea. Aceasta platforma a fost initiata ca o intreprindere comerciala de catre MIT si Universitatea Harvard. De asemenea, ofera sute de cursuri pe diferite zone de interes, similare cu cele oferite de Coursera.

Khan Academy

La Academia Khan, poti accesa o biblioteca foarte variata de continuturi interactive in aproape orice subiect si matarie din lume. Nu vei invata doar despre acele subiecte prin cadrul a mai multe filmulete de prezentare, ci vei avea de asemenea si sansa de a practica asta in cele din urma si tine pasul cu ceea ce inveti. Aceasta este o platforma groava pentru a invata noi lucruri si pentru a-ti extinde cunostintele.

Udemy

Udemy este de asemenea un fel de platforma MOOC, insa, spre deosebire de furnizorii academici MOOC cum ar fi Coursera si edX, se axeaza pe asigurarea de abilitati reale, dar invatate in mod online. Ofera cursuri asupra mai multor topicuri de la constuirea unor site-uri de e-commerce si pana la a canta la chitara si la a face fotografie buna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *