copii staruri

copii staruriAtunci cand aveau doar 10 ani impliniti, Natalie Portman si Britney Spears au fost dubluri pentru rolurile feminine din showul de pe Broadway „Ruthless!” – insa intre timp drumurile lor s-au separat. In timp ce Spears a ajuns sa fie star in cadrul emisiunii pentru tineret  „Mickey Mouse Club”- un fel de „Scoala vedetelor” la noi in Romania, si a inregistrat piesa „Baby One More Time”, Portman si-a creat in linisten o cariera impresionanta. Niciodata dorind a deveni o celebritate si a fi vazuta ca una, Natalie s-a dedicat si educatiei sale si a tinut foarte mult la valoarea acesteia pentru dezvoltarea oricui. De asemenea, isi tine si viata privata numai pentru ea.

Jodie Foster este o absolventa a Universitatii Yale, mama a doi copii si o fosta prostituata inainte adolescentei. Al treilea statut al sau nu este adevarat, ci este mai degraba un rol -Iris din filmul lui Scorsese  „Taxi Driver”, pentru care Foster a castigat chiar si primul ei Oscar la varsta de doar 14 ani. Spre desoebire de soarta altor actori copii, perioada de actorie a lui Jodie a fost linistita si dezvoltarea ei ca actrita mare consacrata la fel de bine.

In timp ce filmul  „Taxi Driver” a fost primul ei rol maret, Foster si-a inceput cariera in cinematografie drept copilul Coppertone atunci cand avea doar 3 ani si nu a mai parasit de atunci scena Hollywood-ului, in afara de perioada in care a facut facultatea. Foster continua sa joace in filme, insa de asemenea poate fi regasita si in spatele scenei pe post de producatoare si regizoare. Mai stie si franceza pe deasupra.

Cel mai maret actor copil de la Hollywood, Shirley Temple, a inceoput sa joace in filme inca de cand avea doar 3 ani, lansandu-si o cariera care l-a facut pe presedintele  Franklin D. Roosevelt sa spuna: „As long as our country has Shirley Temple, we will be all right.” Multi alti actori copii au ajuns in perioada de adulti foarte bine mesri, insa tranzitia acestei actrite catre celebritate a fost bine ajustata de mama ei, care a insistat sa fie mereu prezenta  in viata reala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *