scaun masaj

Relaxarea este extrem de importanta pentru noi toti. Venim obositi de la locul de munca si simtim nevoia sa ne deconectam de prezent si de toate grijile cu care vine acesta. Fiecare om in parte isi gaseste refugiul in altceva: o baie fierbinte, un fotoliu de masaj, lecturarea unei carti, ascultarea unei melodii speciale, plimbarile nocturne si multe altele.

Recent mi-am achizitionat din cadrul magazinului online masatto.ro un fotoliu de masaj ce m-a ajutat extrem de mult in momentele de frustrare si stres. In fiecare dupa-amiaza dupa ce vin de la locul de munca, imi fac micile tabieturi, dupa care ma asez pe tronul meu.

Acesta este locul in care simt ca nimic nu imi poate face rau si ca tot ceea ce conteaza sunt eu. Este o achizitie pe care nu am s-o regret niciodata, fapt pentru care nu incetez sa o recomand si prietenilor apropiati.

fotoliu masaj
Sursa: recentnews.ro

Primul fotoliu de masaj a fost introdus pe piata la sfarsitul anilor 1980. Destinat sa imite miscarile si tehnicile unei maseuze experimentate, scopul acestuia este de a calma organismul si de a elimina in totalitate stresul, tensiunea si de a atenua durerea de spate.

Chiar daca inainte fotoliile de masaj erau greu de gasit si nu oricine si le putea permite, in ziua de astazi sunt extrem de populare, astfel ca multe familii beneficiaza in locuinta lor de un astfel de produs.

fotolii masaj
Sursa: googleusercontent.com

Acestea au ajuns sa fie din ce in ce mai eficiente, datorita faptului ca dintotdeauna concurenta a fost foarte mare, iar producatorii trebuiau sa iasa cu ceva nou in evidenta.

Tehnicile terapiilor de masaj

In prezent, tehnicile de masaj cele mai eficiente de care beneficiaza fotolii de masaj sunt proiectate in asa masura in care sa imite masajul Shiatsu si cel suedez. Producatorii au implementat aceste doua stiluri de masaj datorita numeroaselor beneficii pe care acestea le aduc trupului.

Shiatsu tinde sa utilizeze presarea, zdrobirea, mangaierea, rularea si miscarile de rotatie. Caracteristica definatorie a stilului de masaj Shiatsu este sa se concentreze pe eliberarea tensiunilor in anumite locatii ale corpului.

shiatsu
Sursa: chchealth.co.uk

Masajul suedez se bazeaza pe miscarile de alunecare de-a lungul corpului si pe miscarile de framantare. Acest tip de masaj are ca scop stimularea circulatiei corespunzatoare.

masja suedez
Sursa: sanatate.bzi.ro

Avantajele pe care mi le aduce fotoliul de masaj

 • Te relaxezi in cel mai intim loc: acasa la tine – este extrem de important ca momentul relaxarii sa fie realizat cat mai calitativ, astfel ca locul in care se desfasoara trebuie sa ne faca sa ne simtim confortabili.

  scaun masaj
  Sursa: weebly.com

In toate marile centre comerciale se afla cateva fotolii de masaj ce asteapta clienti. Probabil ati observat ca sunt persoane care apeleaza la ajutorul acestora pentru a se destresa, insa nu o pot face in totalitate din cauza faptului ca mediul in care acesta este plasat e extrem de agitat.

 • Imbunatateste somnul – daca te vei bucura de momentele pe care ti le ofera fotoliul de masaj, te vei bucura de un somn odihnitor pe timpul noptii. Datorita faptului ca muschii intregului corp vor fi perfect relaxati, in timpul odihnei vei fi complet deconectat de energiile negative.

  somn
  Sursa: youngandraw.com
 • Imbunatateste flexibilitatea – unele fotolii pentru masaj beneficiaza de acele programe ce se ocupa si de incheieturile membrelor, astfel ca vor deveni mult mai flexibile, ajutand astfel la imbunatatirea posturii corpului.

  flexibilitate
  Sursa: competitor.com
 • Inlatura oboseala – cu totii stim ca stresul ne oboseste atat fizic, cat si mental, astfel ca doar 5 minute petrecute in bratele tronului va inlatura in ce mai mare parte oboseala acumulata din ultimul timp.

  masaj
  Sursa: masatto.ro

Toate fiind spuse, un fotoliu pentru masaj este binevenit in orice incapere datorita beneficiilor multiple pe care acesta le ofera tuturor proprietarilor. Pentru un stil de viata mai pozitiv si mai relaxat, nu ezitati sa va achizitionati un astfel de instrument al destinderii garantate.

Blogger: Cerasela S.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *