finala tecau rojer

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat titlul la dublu ATP World Tour Finals dupa ce au batut echipa formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna la scorul de 6-4 6-3 in Londra. Duo-ul a castigat aceasta disputa in doar 60 de minute si au demonstrat de ceea ce au fost in stare in tot decursul acestui an ca pereche la dublu masculin in tenisul international.

Cea de-a doua echipa de favoriti, care a batut duo-ul american din varful clasamentului si primii favoriti Bob si Mike Bryan in semifinale, a avut nevoie doar de un singur break pentru a lua primul set si apoi s-a lansat catre victorie cu doua break-uri in cel de-a doilea set al reprizei.

Jucatorul Bopanna si-a pierdut serva in game-ul de deschidere in ciuda faptului ca a dat doi asi. Tecau a salvat doua break point-uri, inclusiv un deuce point decident la 3-2, in cursa echipei sale de a castiga primul set care a durat doar 31 de minute.

In cel de-al doilea set, Bopanna si-a pierdut serviciul de doua ori, pe cand Rojer si Tecau au trecut cu totul in fata la scor in game-ul final. Romanul Horia Tecau si olandezul Rojer, care joaca impreuna inca de doua sezoane, au trecut prin toate cele cinci meciuri fara sa piarda un singur set in cadrul acesti turneu care incununeaza sezonul de tenis al acestui an.

Cei doi reprezinta prima echipa la dublu masculin care a castigat un eveniment fara sa piarda nici un set inca de la initiativa jocului unei echipe impotriva fiecareia dintre restul de la un turneu de tenis, care s-a lansat in anul 1986.

Bopanna din India si Mergea din Romania au sperat sa inscrie un prim sezon memorabil impreuna prin castigarea evenimentului de la 02 Arena. Bopanna sustine ca este dezamagit ca nu a putut sa isi capitalizeze break point-urile, insa a fost incantat de munca sa de saptamana asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *