tipologii prieteni

tipologii prieteniStiai ca exista un prieten nebun care te scote din casa si in cele din urma ajungi sa faci tot felul de chestii din cauza lui? Pun pariu ca si tu ai asa ceva. De asemenea, mai ai si un prieten tare care este cat se poate de sincer si chiar iti spune in fata, taios, de ce sa nu faci o alegere si de faptul ca nu ar trebui sa urmezi nebuneste pe prietenul dinainte.

La fel de bine, exista si prietenul pe umarul caruia sa plang atunci cand ti se pare ca viata este prea grea. Acesta doar te va asculta, de cele mai multe ori, dar de asta ai tu nevoie cel mai tare. Mai avem si prietenul linistit si tacut, care este mai spiritual decat orice alt prieten ai avea tu vreodata. Cu acesta poti merge la biblioteca, te poti uita la filme, poti discuta despre teme si despre ultimele noutati in materie de lume culturala.

Acest prieten este linistit si il vei gasi, de cele mai multe ori, acasa la el, la cafenea, cu o carte in mana, intins intr-un sezlong, la universitate, acordand o mana de sprijin ca voluntar la vreun eveniment, si asa mai departe. Un prieten pe care il admiri este acel prieten care este mult mai inteligent decat oricine altcineva din viata ta. Este destept, matur la minte, arata bine si poate face totul la perfectiune. Este acel prieten cu care te tot confrunti in mintea ta. Ai vrea sa devii ca el, il admiri, dar vrei, in aceasi timp, sa fii mai bun ca el. Este si o urma de gelozie pe acolo pe undeva.

Prietenul care este total opus de tine este acel prieten care este cu totul deosebit de tine si face exact ce este diferit, dar totusi sunteti cei mai buni prieteni. Acest prieten diferit fata de tine are diferite interese, diferite opinii si diferite puncte de vedere, si totusi va potriviti atat de bine.

Blogger: Oana M. Roman

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *