hotel 3 stele

Cazarea aleasa are o mare importanta in tot ceea ce tine de vacanta propusa. Iti va defini confortul si starea de bine. Stim cu totii cat este de important sa ai parte de odihna si liniste, sa iti recapeti energia pentru urmatoarele zile de distractie. Aici cazarea este cea care iti poate oferi toate acestea, intregind tabloul multumirii fata de alegerile facute, fata de amintirile cu care pleci dintr-un loc sau dimpotriva.

Primul lucru pe care il vei face cand iti setezi o locatie pe care o vei descoperi se refera la cautarea hotelurilor din zona.  Vei face selectia in functie de tipul de sejur, dar iata si ce nu trebuie sa omiti, fie ca este vorba de cazare in Hateg 3 stele, fie ca iti doresti un hotel cu masa inclusa, indiferent de locatie:

  • Vederea

Poate ca pentru unii acel view nu conteaza atat de mult, pana cand nu afla si efectul sau. Privelistea ar putea sa iti ofere o doza de pesimism sau iti poate da o stare de bine. Pare cam sumbru sa te trezesti intre betoane si primul lucrur pe care il vezi in jur sa fie alte cladiri, ziduri si santiere. Asadar tine cont de acest aspect si pe cat posibil cere o camera de unde poti admira peisajul orasului.

  • Pretul

Aici depinde de mai multi factori, incepand cu perioada sederii tale si pana la cerintele extra pe care le ai, numarul de nopti etc. Insa poti verifica pretul in masura in care acesta trebuie sa corespunda ca si pret cu nivelul de servicii si calitatea acestora. Se spune ca nu trebuie sa te uiti la bani cand vine vorba de cheltuiala pentru propriul confort; total gresit, ba chiar vei fi mai atent ca oricand.

  • Conditii si servicii incluse

Aici vei dori cu siguranta sa ai cel putin pretentiile de servicii de 3 stele. Daca te vei caza alaturi de copii iti vei dori schimb de lenjerie si de prosoape destul de des. Verifica daca ai parte si de cosmetice, halate si toate aceste detalii. Intereseaza-te despre serviciul de room service. Nu uita de parcare, de aer conditionat de asemenea.

  • Check in, check out

Daca ai ajuns intr-o locatie in care distanta de casa este considerabila, vei dori probabil sa pleci inapoi pe seara, cand drumurile sunt mai putin circulate. Asta te va incurca putin cand vine vorba de timpul de plecare si de predare de cheie a camerei. Desi unitatea hoteliera ar trebui sa iti puna la dispozitie o camera pentru bagaje, in eventualitatea in care ai nevoie, trebuie sa te interesezi despre asta din timp sau despre sansele tale de a face check in sau out la ore preferentiale.

  • Distante

Te va interesa de asemenea la ce distanta se afla hotelul in cauza fata de punctele tale importante. Chiar daca nu vei parcurge pe jos aceasta distanta totusi trebuie sa ai in vedere ca distantele mari in orase mari sunt un chin, ca vei pierde timp in trafic si asta intr-o vacanta este rabdare pusa la incercare.

Tinand cont de toate acestea vei selecta poate si o unitate hoteliera in functie de reputatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *