torturi_de_nuntatorturi_de_nunta

Nunta este cel mai fericit eveniment din viata unui cuplu, incat in timpul relatiei se fac mii si mii de idei cu privire la marele eveniment, incat cand vine vorba de organizarea unei nunti, cea mai mare povara cade pe umerii mirilor.

Presiunea unei nunti cu toate evenimentele si cu toate chichitele sunt aspecte care trebuie calculate in mod obligatoriu cand vine vorba de cea mai importanta zi din viata unei perechi.

Cel mai important aspect care necesita timp de planificare si o rezervare minutioasa este alegerea resturantului, incat nu poti organiza o nunta fara un local. Desigur, ca poti opta si pentur o nunta in aer liber, la munte sau la mare, unde nu trebuie sa rezervi localul cu cel putin 12 luni inainte, intrucat sunt putine persoane care opteaza pentru asemenea idei inedite.

Un alt aspect care necesita timp si rezervare este dat de alegerea unei formatii, care sa iti ofere muzica placuta, in care ritmul sa fie cel care ridica invitatii de la mese sa danseze, sa se distreze si sa se simta bine, de aceea este indicat sa optezi pentru o formatie cunoscuta, o formatie care a participat la astfel de evenimente si are o experienta dobandita prin recomandare.

Pentru ca invitatii sa se simta bine este necesar ca acestia sa consume lichide, incat bautura constituie un element important in desfasurarea nuntii, incat este bine sa optezi pentru bauturi alcoolice si nonalcoolice, bauturi carbogazoase, plate si naturale. Bineinteles ca nu trebuie sa uiti de sampanie, incat nu exista sarbatoare importanta care sa nu aiba sampania in meniu.

Cel si cel mai important aspect dulce, il constituie tortul miresei, care trebuie ales in functie de tematica si de preferintele gastronomice ale mirilor. Tortul trebuie sa aiba dimensiunea corespunzatoare, incat sa ajunga tuturor invitatilor, sa simbolizeze uniunea mirilor si sa arate cat se poate de natural si minunat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *