Exista foarte multi oameni care acuza dureri ale spatelui fara sa stie care este cauza aparitiei acestei dureri. Este foarte important sa facem astfel incat sa determinam foarte bine cauza durerilor de spate. Oricum, cel mai indicat este sa apelati la un medic pentru ca acesta va spune mai multe despre asta. Iata cateva tratamente medicale:

In stadiu incipient, medicul iti va prescrie medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, care nu sunt periculoase, nu dau dependenta si le poti cumpara de la farmacie, fara reteta. Cand te afli inca acasa si durerea te subjuga, poti calma senzatia de durere cu medicamente analgezice siantiinflamatorii ( Aspirina, Nurofen, Piafen, etc. ).

Celelalte metode de tratament care functioneaza sunt: masajul,fizioterapia, stimularea nervoasa, exercitiile fizice sitratamentul chirurgical. Totusi, tratamentul chirurgical este recomandat doar atunci cand: un disc este deplasat, o vertebra se misca anormal, vertebrele nu sunt aliniate, suferi de hernie de disc, scolioza sau stenoza spinala ( ingustarea canalului spinal de la nivelul gatului ).

Fizioterapia si masajul sunt eficiente in ameliorarea durerilor, metoda cel mai eficienta de masaj fiind cea de masare a punctelor dureroase. Exercitiile fizice trebuie realizate doar de persoane specializate, pentru a obtine efectul dorit.

Unele persoane raspund bine la aplicarea de comprese reci, in timp ce altele simt o ameliorare a durerii in urma aplicarii compreselor calde sau umede.

Unul dintre cele mai cunoscute remedii se bazeaza pe puterea ardeiului iute, care contine capsaicina. Capsaicina inhiba rapid durerea si reduce rigiditatea muculaturii.

Incearca acest amestec! Pune la macerat, pentru 7 zile, ½ pahar de spirt, ½ pahar de otet si 5 linguri de ardei iute. Cu acest amestec, fa-ti un masaj o data pe zi. La fel de eficient este si amestecul egal intre glicerina si tinctura de ardei iute.

Astfel, vei reusi sa mai combati aceste dureri suparatoare de-a dreptul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *