O gospodina dupa mancare se cunoaste insa cand asta dureaza mai mult decat ar trebui nu iti vei mai dori sa faci asta. Pentru ca timpul trebuie petrecut util si pentru ca munca in bucatarie nu este tocmai cea mai usoara mici trucuri din bucatarie te vor ajuta sa scapi.

Utile si de stiut

  1. Poate ca varianta cu ceapa- care ar trebui sa fie pusa in apa rece pentru a nu mai fi atat de tare si cu efectul de planset de fiecare data cand o vei coji- este deja o idee clasica. Insa te ajuta fara doar si poate.
  2. Mirosul de ceapa si de usturoi nu este tocmai placut. Te vei gandi ca diversele creme pe care le vei folosi la un moment dat te vor scapa de un astfel de miros. De fapt este ceva asemenator cu mirosul de usturoi dupa consum cand spalatul pe dinti nu te scapa definitiv de problema. Simplu si rapid joaca-te cu obiecte din otel inoxidabil si vei scapa de miros.
  3. Nu mai varsa sampania din pahar. Asta poate fi la fel de deranjant ca si in cazul berii a carei spume se va prelinge pe pahar. Poti oricand sa clatesti paharul in prealabil cu vin ce formeaza ca o bariera si va mentine stratul de spuma la un nivel suficient cat sa nu depaseasca paharul.
  4. Cand vei curata ardei nu mai trebuie sa induri un chin. Iutimea lor iti va afecta pielea si asta o vei simti mai tarziu, ca mai orice gospodina ce se trezeste cu pielea mainilor din ce in ce mai crapata. Pentru a evita asa ceva foloseste ulei pe post de crema inainte de a intra in contact cu ardeiul.
  5. Cuburile de gheata nu vor fi la fel ca cele facute de masina speciala. Insa daca vei folosi apa fiarta le vie ingheta mai repede si in plus vor avea o claritate mai mare decat in cazul apei simple de robinet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *