Uleiul de argan este un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba despre frumusete dar si despre sanatate. Acest tip de ulei est foarte benefic si ajuta foarte multa la hidratarea pielii dar si impotriva ridurilor. Acesta are un puternic anticancerigen foarte puternic si regleaza colesterolul ajutand  chiar si la curele de slabire sau la tratarea bolilor cardiovasculare.

Uleiul de argan  ne impresioneaza foarte mult cu generiozitatea sa, efectele sale fiind de foarte multe ori eficace si dovedindu-se. Uleiul de argan este foarte benefic impotriva uscarii fiziologice a pielii, fiind un produs antirid foarte eficace care ajuta la mentinerea filmului hidrolipidic de la suprafata pielii si prin aportul nutritiv la nivelul celulelor.

De asemenea, daca doriti, puteti sa folositi ulei de argan pentru frumusete acesta va ajuta sa revitalizeze si sa stimuleze hranirea si oxigenarea celulara. De asemenea, in cazul ingrijirii parului, uleiul de argan ne ajuta foarte mult.

Uleiul de argan ajuta foarte mult pentru ingrijirea parului si reda vigoarea si sanatatea parului fragil. El ajuta foarte mult la sanatatea si la frumusetea parului, si din acest motiv pare sa fie din ce in ce mai folosit in ultima vreme de catre industria cosmetica. De aseemnea, el ajuta fooarte mult pentru revitalizarea parului fragil, protejandu-l de efectul de deshidratare provocat de apa de mare sau clorul din apa. Uleiul de argan hraneste si revitalizeaza pielea capului dand stralucire si facandu-l moale si matasos. In cazul in care folositi ulei de argan n veti mai avea probleme cu matreata, caderea parului. El poate fi folosit de asemenea si in cauzl coafarii.

Uleiul de argan are o compozitie foarte concentrata de vitamina E, precursori ai vitaminei A si acizi grasi nesaturati. Este foarte benefic pentru pregatirea pielii inainte de venirea iernii deoarece protejeaza foarte mult.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *