De foarte multa vreme, oamenii au folosit diferit produse naturale pentru a-si imbunatati starea fizica si frumusetea sau pentru a arata cat mai bine. Femeile dau foarte multi bani pentru a-si cumpara tot felul de produse cosmetice sau pentru a fi cat mai frumoase, ca sa nu mai vorbim despr efaptul ca femeile trec prin foarte multe chinuri sau dureri pentru a fi cat mai frumoase.

Daca pana acum femeile foloseau tot felul de produse cosmetice pentru a fi frumoase, de acum au inceput sa foloseasca din nou metodele naturiste care se dovedesc a fi mai benefice si mai bune. In ultima vreme femeile au inceput sa sa foloseasca acest produse pentru ca sut mult mai utila si la indemana oricarei persoane. Iata ctaeva intrebuintari ale uleiului de masline:

In primul rand, probabil ca nu stiai insa uleiul de masline este foarte benefic in cazul barbatilor in momentul barbieritului.  Daca barbatii isi doresc sa obtina un barbierit precis ar putea sa foloseasca uleiul  de masline sigur si natural care ofera perfectiune. De asemenea, uleiul de masline poate fi folosit ca si balsam pentru calmarea pielii dupa barbierit.

De asemenea, uleiul de masline poate fi folosit ca si exfoliant pentru ten si pentru maini. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati un strat destul de gros de ulei de masline, dupa care va trebui sa frecati cu zahar sau cu sare de mare. Apoi, se va clati cu apa calduta din abundenta. Rezultatul va fi de efect si cu siguranta veti simti acest lucru.

Apoi, probabil ca stiti ca uleiul de masline are un puternic efect de hidratare. Daca aveti pielea ingrosata sau tare in zona mainilor sau a picioarelor, puteti sa aplicati ulei de masline pe care sa il lasati sa actioneze pentru 10-20 de minute si mai apoi sa il indepartati cu apa calduta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *