apus soare indragostitiapus soare indragostiti

Multi ar vrea sa intoarca timpul si sa se mai bucure macar o data despre ceea ce marea le poate oferi mai ales daca sunt un cuplu perfect. In aceste conditii este bine ca pasiunea sa nu se piarda, astfel incat este bine ca monotonia sa fie alungata prin cele mai simple actiuni, menite sa aduca cele mai sincere emotii.

Probabil ca nimeni nu a incercat sa isi petreaca o zi seara fara telefonul mobil pe un simplu deal si sa se bucure de apusul de soare. Stiati ca apusul de soare poate fi unul din cele mai placute momente considerata ca si o strategie de relaxare si de indepartare de la problemele cotidiene? Opteaza pentru un apus de soare in doi.

Un apus de soare privit in doi

Ce poate fi mai placut decat sa admiri un apus de soare langa partenerul de cuplu, in care sa lasati tandretea sa isi spuna cuvantul si sa va cuprinda cele mai placute emotii? Departe de aglomeratia orasului, departe de luminile si de galagiile copiilor si al altor elemente perturbatorii incercati sa va gasiti un coltisor de rai din care puteti privi un apus de soare.

Nimic nu se compara cu a fi in bratele iubitului si uitandu-va la acelasi cer frumos colorat, de la culorile de albastru si pana la tonuri rosiatice, care sa contureze o imagina desprinsa din povesti. Probabil ca locusorul de pasiune poate fi mult mai romantic daca se imbina si cu unele poezii de dragoste, incat el sa iti spuna ca din intreg cerul plin de stele te zareste doar pe tine, ca nimic nu este mai frumos decat sa te aiba in ale sale brate atunci cand soarele dispare si apare luna, sau atunci cand se citeste cea mai frumoasa imagine de iubire in ochii tai.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *