Oamenii folosesc foarte multe produse naturiste pentru piele si pentru frumusete. Totusi, untul de shea este destul de vestit deoarece are puteri magnifice asupra frumusetii si sanatatii.

Untul de Shea este, de asemenea, cel mai bun produs pentru ingrijirea pielii pe perioada iernii sau dupa expunerea la soare. Furnizeaza hidratarea suplimentara, vitaminele, nutrientii si protectia de care pielea are nevoie in timpul sezonului rece sau pe perioada verii.

Untul de Shea este cel mai bun hidratant, cel mai bun produs de regenerare celulara si de protectie din intreaga lume! Acesta fortifica pielea prin stimularea productiei de colagen, care este proteina ce alcatuieste esafodajul tineretii pielii dumneavoastra. Untul de Shea este un puternic antioxidant. Va face pielea sa fie mai supla, mai plina de vitalitate, mai bine hranita si radianta. Daca aveti riduri, linii fine sau pe cele numite “laba gastei”, ori pielea dumneavoastra este foarte uscata, deteriorata sau devitalizata, untul de Shea va face sa dispara toate aceste probleme si va reda pielii dumnevoastra frumusetea si vitalitatea.

  • Va protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale razelor ultra-violete, ale intemperiilor climaterice, deshidratarii, si de efectele negative ale poluarii.
  • De asemenea este un balsam de buze perfect, care va va proteja buzele de frig si de clima uscata, mentinandu-le frumusetea.
  •  Din moment ce untul de Shea este natural si atat de bun hidratant, este ideal si pentru ingrijirea pielii bebelusilor. Este un produs natural, delicat si potrivit tuturor tipurilor de ten, dar in special este adaptat pentru pielea fina si sensibila a bebelusilor. Este perfect pentru ingrijirea pielii dupa baie si ajuta la vindecarea eczemelor sau a iritatiilor de scutec ale bebelusilor si copiilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *