locuri-de-muncalocuri-de-munca

Intreaba-te cand este varsta potrivita pentru a face copii, pentru a te casatori, pentru a incepe o cariera. Nu exista un tipar anume al lucrurilor pe care sa le faci , intr-0 ordine anume insa cert este ca exista o lege a firii. Ori cand vine vorba de cariera tine de diverse aspecte- asa cum se intampla in cazul femeilor care pun o pauza a vietii lor pentru a da nastere si a creste copii.

In orice caz insa se pare ca diferenta intre tineri si cei de varsta a doua este clar una notabila. Studiile arata ca cei care s-au nascut incepand cu anii ’80 sunt si cei care se definesc ca fiind cei mai critici. Atat cu ei insisi insa si cu cei din jur, pun mereu la indoiala ceea ce inseamna se pare profesionalismul si puterea de a face fata unor situatii. In orice caz, tinerii considera ca viata de cariera implica numeroase oportunitati, nu se dezic de la aceasta teorie si se pare ca ajung sa fie intr-o continua schimbare din acest punct de vedere.

O alta clasa este a celor constanti care se complac la un nivel. Acestia sunt de acord sa lucreze la un nivel entry level timp de mai multi ani. Considera pana la urma ca obligatiile de zi cu zi nu le permit sa se sacrifice dintr-un anumit punct de vedere asteptand sa avanseze.

Cu idei usor preconcepute categoria de baby boomers asa cum sunt numiti cei nascuti dupa anii ’90 se pare ca ideea de a avea un sef mai in varsta sau in orice caz cel care are o diferenta de varsta notabila nu este pe placul lor. Nu cred in recompense si nu sunt dispusi sa faca un pas doar de dragul de a avea un loc de munca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *